Start uw jaar veilig met een servicecontract van Camerabeveiliging Friesland

Wij houden uw apparatuur stabiel en veilig

Al uw slimme apparatuur is verbonden met internet, ook uw camerasysteem. Helaas zijn er wereldwijd veel hackers actief die kwetsbaarheden in de software zoeken om zo uw apparatuur binnen te dringen. Op die manier kunnen hackers toegang krijgen tot al uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan adresgegevens van uw klanten, privégegevens, camerabeelden en financiële gegevens. Dit is een serieus bedrijfsrisico, maar wordt helaas nog vaak onderschat. Door uw camerasysteem regelmatig te updaten kunt u de kans op cyberaanvallen verkleinen. Dit doen wij graag voor u middels een servicecontract.

Dit vinden wij belangrijk

Cybersecurity

Wij bieden onze klanten een pro-actief update beleid om alle systemen optimaal te beveiligen en maximale compatibiliteit te garanderen.

Maximale uptime

Storingen van uw systeem worden direct doorgemeld in ons storingsdashboard en opgelost. Zo kunnen wij een maximale uptime garanderen en heeft u alles in beeld.

Remote support

Wij zijn altijd bereikbaar voor remote support en kunnen daarmee 99% van de problemen oplossen.

Check hier uw servicecontract

Geen contract

€ 65
excl. btw per uur

Wilt u geen gebruik maken van ons onderhoudscontract? Dan voeren we onderhoudswerkzaamheden uit volgens onderstaande kostenstructuur:

‣ Reisuren: € 39,- p/u
‣ Voorrijkosten: € 0,40 p/km
‣ Arbeidsloon: € 65,- p/u

Toch liever meer structuur? Kies dan een van de opties hiernaast >>

Business CAT1

€ 197
excl. btw per jaar

 Jaarlijks onderhoud on-site
Remote support
Firmware updates
Slimme meldingen

Lees hier alle voorwaarden van het servicecontract

Camerabeveiliging Friesland
Bedrijfsbeveiliging door camerabeveiliging Friesland

Ja, ik wil graag een servicecontract

Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  klein camerasysteem

  Business CAT2

  € 247
  excl. btw per jaar

   Jaarlijks onderhoud on-site
  Remote support
  Firmware updates
   Slimme meldingen

  Lees hier alle voorwaarden van het servicecontract

  uitgebreid camerasysteem

  Business CAT3

  € 336
  excl. btw per jaar

  Jaarlijks onderhoud on-site
  Remote support
  Firmware updates
  Slimme meldingen

  Lees hier alle voorwaarden van het servicecontract

  groot camerasysteem

  Wij hebben het pakket dat voor u van toepassing is al geselecteerd. Heeft u daar vragen over? Neem dan contact met ons op.

  Dit zijn de voordelen van een servicecontract

  Met een servicecontract geniet u van snelle support en gegarandeerd regelmatige updates zodat uw systeem optimaal beveiligd is.

  Daarnaast profiteert u van voordelige tarieven bij storingen.

  We plannen uw onderhoud en updates regelmatig in, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Firmware updates t.b.v. veiligheid en compatibiliteit voeren we direct uit zodra ze beschikbaar zijn, om optimale bescherming te garanderen.

  Is er sprake van een incident en heeft u direct de beelden nodig? Wij helpen u meteen met het veiligstellen van de beelden.

  Wanneer u een onderhoudscontract heeft komen wij ieder jaar kosteloos op locatie om uw systeem te onderhouden. We werken een complete checklist af om optimale veiligheid te garanderen. We controleren, reinigen, updaten uw hard- en software en stellen alles (opnieuw) in.

  Is er iets mis met uw camerasysteem? Dan komen wij het probleem gratis verhelpen. (Dit geldt niet in het geval van vandalisme of ander extern aangebrachte schade).

  Om uw beelden veilig te kunnen downloaden, kunt u gratis gebruik maken van onze beveiligde downloadserver. Ook assisteren wij u hier graag bij.