webcam & livestream

Live meekijken via webcam en livestreaming

Soms is het handig om live mee te kunnen kijken op jouw terrein of mee te kunnen genieten van een live evenement. Camerabeveiliging Friesland levert een complete webcam installatie waarmee je live beelden kunt bekijken. Stream vanaf je eigen website en bied jouw klanten een unieke service.

webcams

Ultra HD 4K

Onze webcams bieden ultra HD beeld in 4K kwaliteit, waarmee de livestream haarscherp beeld geeft. Ook is het mogelijk om foto’s te maken van de beelden, waardoor je geselecteerde momenten vast kunt leggen.

live

Live stream

Je kunt op ieder moment de live beelden bekijken. De stream kan eenvoudig op je eigen website geplaatst worden, waardoor je direct je eigen publiek kunt bedienen. De beelden zijn zowel vanaf een pc als vanaf smartphone te bekijken.

aftermovie

Timelapse

De beelden kunnen eenvoudig aangepast worden naar een timelapse waarmee je een aftermovie kunt maken van je evenement. Zo deel je naderhand gemakkelijk een impressie van het evenement.

live bij onze klanten

Live meekijken bij jachthaven Marina Volendam

Bij jachthaven Marina Volendam hebben we een complete live stream installatie geplaatst. Via een eenvoudig systeem wordt het op de website van Marina Volendam gestreamd waardoor iedereen de beelden direct kan bekijken.

Live beelden bij verschillende toepassingen

videocam

Live meekijken in de bouw

Door live streaming in de bouw te gebruiken, kun je 24/7 meekijken op je bouwterrein. Daarnaast kun je tijdens interessante werkzaamheden een live stream aanbieden waardoor geïnteresseerden mee kunnen kijken via uw website.

Alle belanghebbenden kunnen het proces real-time volgen. Projectmanagers, architecten en aannemers kunnen live de status bekijken waardoor je direct op de hoogte bent van de vorderingen. Ook kan de opdrachtgever de status volgen, waardoor je extra transparantie biedt.

videocam

Live streaming voor jachthaven

Live streaming van een jachthaven heeft als voordeel dat je altijd direct kunt zien wat er in de haven gebeurt. Je ziet hoe de boten in de haven liggen, of er mensen aanwezig zijn, wat de staat van het water is en meer. Daarnaast biedt het een unieke service aan de eigenaren van de vaartuigen, die kunnen zien hoe het met hun boot gaat zonder zelf fysiek aanwezig te hoeven zijn.

De camera’s kunnen zelf veranderen van positie waardoor het gehele terrein in beeld kan worden gebracht. Het verhoogt de betrokkenheid bij de haven wanneer bezoekers direct beeld kunnen krijgen bij de huidige status van de jachthaven en meteen de sfeer kunnen proeven. Vraag direct een offerte aan voor de live streaming van uw jachthaven via deze link.

streaming

Hoe worden de beelden gestreamd?

Om een live streaming op te zetten, worden er een of meerdere webcams geplaatst. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige camera’s zodat u van hoge kwaliteit beelden kunt genieten. Deze beelden worden vervolgens via onze streamingdienst in uw eigen website weergegeven. Op deze manier kunnen diverse bezoekers gebruik maken van de live streaming. Met een simpele handeling kunt u de live stream aan uw eigen website toevoegen. Om gebruik te kunnen maken van deze streamingdienst betaalt u een maandtarief.