wie zijn wij

Over Camerabeveiliging Friesland

Camerabeveiliging Friesland levert, installeert en onderhoudt professionele camerasystemen voor de zakelijke markt in Noord Nederland. Daarnaast implementeren en onderhouden we ook camerasystemen in uw bestaande netwerk. Vanaf 2012 is Camerabeveiliging Friesland actief in de camerabewaking en zijn er al meer dan 800 projecten uitgevoerd.

1
Ge├»nstalleerde camera’s
1
Klanttevredenheid
1
Netwerken in onderhoud
notifications

Kennis van zakelijke markt

Door onze jarenlange ervaring in camerabewaking bij een groot scala aan ondernemingen en als ondernemer, kunnen we u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. Voor iedere situatie kunnen we meedenken over de oplossing. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op.

verified

Ervaren team

Onze installatiemonteurs zijn tevens uw supportmedewerkers. Wij hebben ons team intern opgeleid, waardoor alle monteurs dezelfde kennis en vaardigheden in huis hebben om uw systeem vakkundig te installeren en te onderhouden. Daarnaast hebben wij onze systemen zo ingericht dat wij altijd snel en effici├źnt kunnen schakelen. Of het nu gaat om een storing of een kleine aanpassing aan uw systeem, wij kunnen veel op afstand voor u regelen.

Camerabewaking Friesland

referenties

Projecten waar we trots op zijn