netwerkondersteuning 

Data Netwerken en ondersteuning

verified

Professioneel netwerk

Uw camerasysteem is verbonden met een netwerk. Het is erg belangrijk dat dit goed ingericht en beveiligd is, zodat uw systeem veilig kan blijven opereren. Camerabeveiliging Friesland kan uw netwerk professioneel inrichten zodat u uw systemen op een veilige en stabiele wijze kunt gebruiken. Naast uw camerasysteem kunt u ook uw WiFi via dit netwerk inrichten en heeft u allerlei mogelijkheden met betrekking tot monitoring.

Wat is het belang van een goed ingericht netwerk?

In een goed ingericht netwerkinfrastructuur zijn alle netwerkapparaten verbonden om gegevens en informatie efficiënt te delen en communicatie mogelijk te maken. Een goed ontworpen en geïmplementeerd netwerk zorgt voor een naadloze gegevensoverdracht, optimale prestaties en samenwerking binnen een organisatie.

Belangrijke aspecten van netwerkinstallatie zijn onder andere het kiezen van de juiste netwerkarchitectuur, het configureren van routers, switches en firewalls, het instellen van draadloze toegangspunten en het waarborgen van netwerkbeveiliging. Een goed gepland en beheerd netwerk biedt efficiëntie, betrouwbaarheid en schaalbaarheid voor bedrijfsactiviteiten.

dashboard

Monitoring van uw netwerk

Met ons innovatieve dashboard kunt u issues direct opsporen. Daarnaast heeft u direct inzicht in dataverbruik en kunt u internettoegang inrichten.

service & support

Dit vinden wij belangrijk

Cybersecurity

Wij bieden onze klanten een pro-actief update beleid om alle systemen optimaal te beveiligen en maximale compatibiliteit te garanderen.

Maximale uptime

Storingen van uw systeem worden direct doorgemeld in ons storingsdashboard en opgelost. Zo kunnen wij een maximale uptime garanderen en heeft u alles in beeld.

Remote support

Wij zijn altijd bereikbaar voor remote support en kunnen daarmee 99% van de problemen oplossen.