camerabeveiliging zakelijk

Camerabeveiliging Friesland
camerainstallatie, beheer en support

Camerabeveiliging Friesland levert, installeert en onderhoudt professionele camerasystemen en netwerken voor de zakelijke markt in Noord Nederland. Daarnaast implementeren en onderhouden we ook camerasystemen in uw bestaande netwerk. We hebben jarenlange ervaring in deze markt en blijven ons ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken, beveiligingscamera’s en bijbehorende opnameapparatuur. Wij hechten veel waarde aan de afwerking en de aanleg van het camerabewaking systeem. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom bedenken wij altijd samen met de klant de perfecte oplossing voor uw bedrijf. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gepaste offerte. Kwaliteit wint bij ons altijd van kwantiteit. Benieuwd naar wie onze klanten zijn op het gebied van camerabewaking? U bekijkt ze op onze projectenpagina.

camera

Camerasysteem klein zakelijk

Een helder beeld van de situatie, dat is waar u naar op zoek bent. Wij installeren professionele camerasystemen met verschillende detectiemogelijkheden. Voor uw terrein of bedrijf overdag maar ook ’s nachts. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor camerabewaking.

hub

Camerasysteem groot zakelijk

Wij zijn de juiste partner voor het implementeren van een compleet camerabeveiligingsplan. Wij hebben jarenlange ervaring in het installeren van grote cameranetwerken en adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook wanneer u uw bedrijfsproces wilt monitoren door middel van cameramonitoring.

Camerasysteem & implementatie netwerk

Heeft u al een netwerk ingericht? Ook voor netwerk installatie en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden uw complete systeem veilig en hebben alle kennis en tools in huis voor optimale data security. Zo heeft u één vertrouwd adres voor al uw systeemzaken.

Waarom kiezen voor camerabewaking?

Risico’s zijn van toepassing op ieder bedrijf. Hierbij moet u denken aan diefstal van goederen of veiligheid van personeel en klanten. Ook worden camerasystemen steeds vaker ingezet bij het monitoren van bedrijfsprocessen en machines. Bent u ook op zoek naar camerabeveiliging voor uw bedrijfspand of winkelbeveiliging maak dan hier een vrijblijvend adviesgesprek voor uw bedrijfsbeveiliging.

Camerabewaking voor een veiliger bedrijf

Door onze expertise op het gebied van camerabewaking zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden. Hierdoor helpen wij al meer dan 9 jaar bedrijven aan een veiliger bedrijf. Door het gebruik van camerabeveiliging worden er veel risico’s weggenomen voor uw bedrijf. Benieuwd welke oplossingen wij voor uw bedrijf kunnen bieden?

service & support

Dit vinden wij belangrijk

Cybersecurity

Wij bieden onze klanten een pro-actief update beleid om alle systemen optimaal te beveiligen en maximale compatibiliteit te garanderen.

Maximale uptime

Storingen van uw systeem worden direct doorgemeld in ons storingsdashboard en opgelost. Zo kunnen wij een maximale uptime garanderen en heeft u alles in beeld.

Remote support

Wij zijn altijd bereikbaar voor remote support en kunnen daarmee 99% van de problemen oplossen.

zakelijke dienstverlening

Daarom is Camerabeveiliging Friesland
uw partner in zakelijke camerabeveiliging

notifications

Actieve Monitoring & Cybersecurity

Door onze innovatieve in-house monitoring systemen kunnen we alle systemen actief monitoren. We leveren daardoor een pro-actieve service waarin we issues met camera’s, software en hardware direct signaleren en oplossen. Ook werken we actief aan anti cybercriminaliteit. Lees hier meer over onze servicecontracten.

verified

Professioneel advies

Onze ruime kennis en ervaring op de zakelijke markt zorgt ervoor dat wij de juiste oplossingen kunnen bieden voor uw situatie. We denken met u mee en bieden ook na installatie de juiste support. Onze support engineers zijn intern opgeleid en hebben alle kennis in huis om de juiste service en support te kunnen leveren. Van advies over de installatie, installatie van de systemen tot het oplossen van problemen. Lees hier meer over ons.

Camerabewaking Friesland

Korte lijnen en Remote support

Onze ruime kennis en ervaring op de zakelijke markt zorgt ervoor dat wij de juiste oplossingen kunnen bieden voor uw situatie. We denken met u mee en bieden ook na installatie de juiste support. Onze support engineers zijn intern opgeleid en hebben alle kennis in huis om de juiste service en support te kunnen leveren. Van advies over de installatie, installatie van de systemen tot het oplossen van problemen. Lees hier meer over ons.