Camerabewaking horeca

Zonder camerabewaking is de beveiliging uw hotel, cafe, terras, restaurant of hotel niet optimaal. Voor de veiligheid van uw personeel en gasten is toezicht een belangrijk onderwerp. We denken graag samen met u na over de perfecte oplossing en komen vrijblijvend langs voor een gepaste scherpe offerte. U bent ook op afspraak van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).

Camerasysteem laten plaatsen in uw horecazaak

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van camerabewaking systemen. Hierdoor blijven wij bij met de nieuwste technieken op het gebied van beveiligingscamera’s en bijbehorende opnameapparatuur. Wij hechten veel waarde aan de afwerking en de aanleg van het camerabewakingsysteem. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom bedenken wij altijd samen met de klant de perfecte oplossing voor uw Horecabedrijf. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gepaste offerte. Kwaliteit wint bij ons altijd van kwantiteit. Benieuwd welke horecabedrijven u voor gingen met het aanschaffen van camerabewaking? U vind ze hieronder.

Camerabeveiliging Friesland

Wij zijn de specialist op het gebied van camerabeveiliging en vinden het belangrijk om een goede en snelle service te bieden met korte lijntjes. De afgelopen 9 jaar hebben wij al meer dan 550 tevreden klanten mogen bedienen en daar zijn we trots op. We geven u graag advies over de mogelijkheden die voor u geschikt zijn.

Offerte aanvragen voor uw horecazaak?

Vraag bij ons uw offerte aan voor een camerasysteem. Wij nemen contact met u op aan de hand van uw aanvraag en maken een afspraak om langs te komen om uw situatie te bekijken.

Een greep uit onze opdrachtgevers uit deze branche