Camerabewaking autogarage

Camerabeveiliging voor autogarages wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Door de jaren heen is er steeds meer elektronica in autowereld gekomen, een groot voordeel voor de gebruiker maar ook een groot nadeel voor de autohandelaar. Tegenwoordig is het niet zo zeer de auto waar de dieven het op gemunt hebben maar meer de onderdelen die in de auto’s zitten. Wij zien in de markt steeds vaker dat complete auto interieurs gedemonteerd worden enkel en alleen voor de snelle handel in onderdelen. Door deze vorm van criminaliteit tegen te gaan werken wij in dit soort situatie veelal met slimme beveiligingscamera’s welke gebruik maken van kunstmatige intelligentie waardoor de camera’s onderscheid kunnen maken tussen mens en dier. Door deze intelligente functies kan de beveiligingscamera een doormelding naar de smartphone of eventueel naar de meldkamer geven zodat u kunt ingrijpen op het moment dat de diefstal gepleegd wordt. Herkent u zichzelf in dit verhaal en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag samen met u na over de perfecte oplossing en komen vrijblijvend langs voor een gepaste offerte. U bent ook op afspraak van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).

Ervaring met autogarage camerabewaking voor autogarages

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van camerabewaking systemen. Hierdoor blijven wij bij met de nieuwste technieken op het gebied van beveiligingscamera’s en bijbehorende opnameapparatuur. Wij hechten veel waarde aan de afwerking en de aanleg van het camerabewakingsysteem. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom bedenken wij altijd samen met de klant de perfecte oplossing voor uw autobedrijf. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gepaste offerte. Kwaliteit wint bij ons altijd van kwantiteit. Benieuwd welke autobedrijven u voor gingen met de het aanschaffen van camerabewaking? U vindt ze hieronder.

Camerabeveiliging Friesland

Wij zijn Camerabeveiliging Friesland. Goede service met korte lijntjes staat bij ons hoog in het vaandel. Kwaliteit wint bij ons altijd van kwantiteit. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies en offerte op maat. Meer weten over Camerabeveiliging Friesland?

Offerte aanvragen voor uw autogarage?

Vraag bij ons uw offerte aan voor een camerasysteem. Wij nemen contact met u op aan de hand van uw aanvraag en maken een afspraak om langs te komen om uw situatie te bekijken.

Een greep uit onze opdrachtgevers uit deze branche