Uw bedrijf laten beveiligen

U Bedrijf beveiligen? U bent op zoek naar een betaalbaar en kwalitatief goed camerabeveiliging systeem en ziet door al het aanbod de bomen door het bos niet meer? Heeft u zelf al eens een setje aangeschaft maar viel u de kwaliteit toch enigzins tegen? Dit zijn veelgehoorde verhalen die wij horen van klanten als wij op offerte afspraak komen. Uiteraard helemaal niet vreemd, er is zo ongelofelijk veel aanbod op dit gebied. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van camerabeveiliging systemen. Hierdoor blijven wij bij met de nieuwste technieken op het gebied van beveiligingscamera’s en de bijbehorende opnameapparatuur. Het is niet alleen de apparatuur waar kwaliteitsverschil in zit. U wilt toch ook zo weinig mogelijk bekabeling in het zicht, eigenlijk helemaal niks! Dit begrijpen wij volkomen en daarom hechten wij heel veel waarde aan de afwerking en de aanleg van het systeem. Wij krijgen ook vaak de vraag, kan het tegenwoordig niet draadloos? Ja en nee, er zijn mogelijkheden maar niet zo simpel als de meeste webshops doen denken. Wij vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Door onze jarenlange ervaring in het installeren van de producten weten wij precies waar eenvoudig de bekabeling langs getrokken kan worden. Geen bedrijf is hetzelfde en daarom bedenken wij altijd samen met de klant de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gepaste scherpe offerte. Kwaliteit wint altijd van kwantiteit
stap1

Gegevens verzamelen

Als eerste vult u ons volledige offerteformulier in. Zodra wij het formulier hebben ontvangen zullen wij deze verwerken in ons systeem. Zodra het formulier is verwerkt neemt onze adviseur contact met u op om een afspraak met u in te plannen. Wenst u alleen telefonisch advies van ons te krijgen kan dit natuurlijk ook. 

stap2

Advies

Onze adviseur komt op de afgesproken dag bij u langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.
Wij bekijken de situatie ter plaatse en spreken de mogelijkheden met u door. Tevens proberen wij samen met u tot de perfecte oplossing voor uw bedrijf te komen.

stap3

Offerte

Zodra wij alle gegevens hebben verzameld gaan wij voor u aan de slag. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte van ons met een uitgebreide samenvatting van het gesprek.
Zodra u een keuze heeft gemaakt betreffende de offerte kunt u ons dit kenbaar maken via de email.

stap4

Installatie

Zodra het offertetraject is afgerond en u de offerte akkoord heeft gegeven nemen wij contact met u op voor het inplannen van de installatie. Onze monteur komt dan op de afgesproken dag bij u langs om de installatie in orde te maken. Na de installatie zal onze monteur uitleg geven aan de personen die met het systeem gaan werken. Tevens installeert en programmeert onze monteur al uw mobiele apparaten zodat u hier geen omkijken naar heeft.

stap5

Onderhoud

Wij adviseren onze klanten om eens per jaar onderhoud uit te laten voeren aan het camerasysteem.
Bij het onderhoud word het gehele systeem nagelopen zodat het weer een jaar probleemloos kan draaien. Wij hebben hier standaard pakketten voor met vaste prijzen, onze adviseur kan u hier alles over uitleggen. Het onderhoud is natuurlijk geheel vrijblijvend. Kiest u ervoor om het systeem zelf te onderhouden dan is dit uiteraard geen probleem.